Κατασκευή - Ανέγερση - Άδεια κατοικίας 
Λογότυπο Τεχνική - Κατασκευαστική Εταιρία Α. Λινάκης

Κατασκευή - Ανέγερση - Άδεια κατοικίας

 • Η προσεκτική και πλήρης εκμετάλλευση των χώρων (διαρρύθμιση), χωρίς να δίνουμε (για παράδειγμα), σημασία μόνο στο μεγάλο σαλόνι και να παραμελούμε το μέγεθος των άλλων δωματίων. Στόχος μας δεν είναι ο εντυπωσιασμός του πελάτη την πρώτη φορά που θα μπει στο διαμέρισμα για να το δει, αλλά η λειτουργικότητα των χώρων όταν αυτός θα τοποθετήσει τα έπιπλά του και θα ζει καθημερινά μέσα σε αυτό.
 • Η καθημερινή παρακολούθηση επιτόπου στα έργα και όχι από τα γραφεία, του συνόλου των εργασιών, από την αρχή έως την ολοκλήρωση της κατοικίας.
 • Η πληρότητα των κατασκευών εντός των ιδιοκτησιών (π.χ. κουζίνες, μπάνια κλπ), αλλά και εκτός των ιδιοκτησιών (π.χ. όψεις, ακάλυπτοι, κλιμακοστάσια κλπ.), κατά την παράδοση “του κλειδιού στο χέρι” του ιδιοκτήτη.
 • Η προσεκτική προμήθεια των κατάλληλων και σύμφωνα με τις μελέτες (και όχι μόνο σύμφωνα με το κόστος), υλικών από πιστοποιημένους προμηθευτές.
 • Η εξέλιξη των έργων “με την σειρά” και όχι με πολλά συνεργεία ταυτόχρονα στο ίδιο έργο, ώστε ο επόμενος τεχνίτης να μην καταστρέφει την δουλειά του προηγούμενου, αλλά και για να είναι πιο εύκολη η παρακολούθηση των εργασιών, ακόμα και αν αυτό σημαίνει αυξημένο κόστος για εμάς.
 • Η “συνεργασία μας” με τον πελάτη δεν σταματά στην πώληση. Συνεχίζεται και μετά από αυτή, βοηθώντας τον, όποτε πραγματικά χρειάζεται την βοήθειά μας ή την συμβουλή μας σε επίλυση διαφόρων προβλημάτων
 • Μετά την επιλογή του οικοπέδου, αναθέτουμε σε εξειδικευμένο αρχιτέκτονα τον σχεδιασμό των χώρων που επιθυμούμε, σε εξειδικευμένο πολιτικό μηχανικό τον σχεδιασμό του οικοδομικού σκελετού βάση της αρχιτεκτονικής μελέτης, σε εξειδικευμένο μηχανολόγο μηχανικό τις μελέτες θέρμανσης και ανελκυστήρα. Τέλος προωθούμε την άδεια με κάθε δυνατό μέσο, για την γρήγορη απόκτηση της.
 • Με άλλα λόγια δεν πραγματοποιούνται όλες οι μελέτες από έναν μηχανικό καθώς δεν μπορεί να είναι “ειδικός” σε όλα, αλλά από εξειδικευμένους στο κάθε αντικείμενο επιστήμονες για την άδεια.
 • Μετά την ολοκλήρωση των μελετών και την λήψη της οικοδομικής άδειας, αναθέτουμε σε ειδικευμένο προσωπικό την κατασκευή.
 • Μέχρι την ανέγερση της οικοδομής υπάρχει “στενή παρακολούθηση” από εργοδηγό, κάθε σημείου εργασίας και όποτε χρειάζεται γίνεται τροποποίηση των αρχικών μελετών και ανασύνταξη αυτών, ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για κάθε κατοικία - διαμέρισμα μεμονωμένα και για το κτήριο συνολικά.

Aνέγερση - Άδεια

Με τον τρόπο εργασίας που περιγράψαμε πετυχαίνουμε σε κατασκευή καλαίσθητο διαμέρισμα εσωτερικά και εξωτερικά, την άψογη λειτουργικότητά τους, την τέλεια απόδοση των εγκαταστάσεων τους και τελικά την ικανοποίηση του πελάτη που είναι και το δυσκολότερο από όλα.
Όλα τα παραπάνω έχουν ως μοναδικό μειονέκτημα τον επιπλέον χρόνο που χρειαζόμαστε για να ολοκληρώσουμε ένα έργο (σε σύγκριση με συναδέλφους).
Αυτό όμως είναι λογικό και ανταποδοτικό καθώς κάθε εργασία γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, την κατάλληλη στιγμή.